Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
sophiespoets

Kezdetnek nem is rossz...

Sohpie's poets · 4 hónapja
Rengeteg dolgot szeretek csinálni. Táncolni, rajzolni, festeni, zenét hallgatni, játszani a húgommal vagy csak ülni és megnézni egy filmet. A körülöttünk lévő dolgok, minden amit szetetünk és teszünk, még a saját elménk is tele van inspirációkkal és kiaknázatlan lehetőségekkel. 
Mindig is érdekelt az irodalom. Az olvasás remek hobbi. De én magam is alkotni akartam valami maradandót. Sokszor fogtam hozzá regények írásához, hiszen mindig van valami ami ihletet ad, de valahogy a türelmem véges volt és minden próbálkozásom abba maradt. 
A gimnázium első évében megkért az ének tanárom, hogy egy verseny keretében írjak egy verset. Gondoltam: Miért ne? Elvégre tétje nincs és kedvem is van hozzá. Végül írtam egy verset amivel különdíjas lettem. Elképesztő élmény volt. Később egy kötetben is megjelent és habár ez nem olyan nagy dolog, de volt egy kisebb vízhangja. Számomra kezdő "költőként" nagyon is sokat jelentett. Azóta több verset is írtam és valószínűleg fogok is még. Ezért mára már majdnem felhagytam regényírói álmommal, de talán könyvem még jelenhet meg, verses kötet formájában!
De amíg ez nem valósulhat meg blog bejegyzések formájában teszem közzé a verseimet, remélve hogy az idő múltával egyre több emberhez jut el.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!